Change icon
Change
Alignment icon
Alignment
Collaboration icon
Collaboration
blue oval blue oval blue oval blue oval blue oval blue oval
Specialisten in
communicatie en change

Welkom bij Involve

Involve is als enige bureau in Nederland volledig gespecialiseerd in interne communicatie. Wij werken voor organisaties die vernieuwen en steeds weer inspelen op ontwikkelingen in hun omgeving. Dat lukt alleen als medewerkers zich verbonden voelen met waar de organisatie voor staat. En meebewegen en meebouwen om hun gezamenlijke ambitie elke dag samen waar te maken.

Wij helpen organisaties al 25 jaar om te vernieuwen, door een communicatie- en veranderaanpak die werkt. Interactie, leiderschap en actieve betrokkenheid van mensen staan centraal in onze aanpak. Met ruim 20 gedreven professionals brengen we onze klanten elke dag de expertise en ervaring die nodig is om organisaties echt in beweging te brengen.

Waarmee kunnen we je helpen?

Wij werken vaak voor organisaties die voor een grote transformatie staan of een ingrijpende reorganisatie doorvoeren. Andere opdrachtgevers zoeken onze expertise omdat zij willen dat hun mensen zich verbonden voelen met de strategie of merkbelofte. Bijvoorbeeld bij een nieuwe koers of bij de integratie na een fusie of overname. En we hebben ook opdrachtgevers die gericht willen werken aan meer betrokkenheid of een betere interne samenwerking. Waar ben jij naar op zoek?

Versterken van communicatieprofessionals

Communicatieprofessionals hebben een dynamisch vak. Ze werken in organisaties die steeds sneller veranderen en waar het belang van betrokken medewerkers groeit. Tegelijk verandert hun rol van middelenmakers naar professionals die de organisatie communicatiever maken. Wij helpen communicatieteams met hun professionalisering en met het versterken van hun adviespositie binnen de organisatie.

Onze adviseurs

Ons team bestaat uit zo’n 20 gedreven professionals. Ze hebben allemaal een passie voor communicatie en verandering, zijn betrokken bij onze klanten en hebben een pragmatische instelling. Maar de een is natuurlijk de ander niet. Benieuwd geworden? Bekijk dan onze profielen hieronder of ga naar het overzicht van onze adviseurs.

Kennis delen we graag!

Wij werken continu aan het onsluiten van onze ervaring en het ontwikkelen van nieuwe kennis op het gebied van interne communicatie en verandermanagement. Dit levert regelmatig nieuwe publicaties op, van stappenplannen en whitepapers tot boeken en wetenschappelijke onderzoeken. Bekijk de voorproefjes hieronder, of ga naar alle kennisdocumenten.

Laatste updates

2 november 2018

Dubbele boodschap over compliance geeft ruimte voor niet-integer gedrag

Sinds de recente misser met anti-witwasregels bij ING zullen veel communicatieafdelingen weer gevraagd zijn een interne bewustzijnscampagne over compliance te...
Lees verder...

23 oktober 2018

Professioneel emotioneel?

Herinner jij je nog je eerste dag op je nieuwe werk? Welke kleding en misschien zelfs haarstijl ervoor zorgde dat...
Lees verder...

22 oktober 2018

Interne Communicatie: de Grote Vragen voor de Toekomst

Een indrukwekkende top 10 van Grote Vragen voor de Toekomst van IC – dat was het resultaat van onze IC...
Lees verder...

Onze klanten

Blijf op de hoogte!

Ontvang onze nieuwsbrief, waarin we de meest actuele vakkennis met je delen. Onze nieuwsbrief verschijnt 3 á 4 keer per jaar.