Sterke communicatieafdeling en professionals

Communicatieprofessionals hebben een dynamisch vak. Ze werken in organisaties die steeds sneller veranderen en waar het belang van betrokken medewerkers groeit. Tegelijk moeten ze het vaak met minder resources doen. En hun rol verschuift van middelenmakers naar professionals die de organisatie communicatiever maken. Dat vraagt veel van professionals.

Wij helpen communicatieteams en individuele medewerkers met hun professionele ontwikkeling en met het versterken van hun adviespositie binnen de organisatie. Dit doen we via onderstaande diensten en via ons opleidingsinstituut de Change en Communicatie Academie, waar we onze jarenlange ervaringen in het vakgebied aanbieden in de vorm van opleidingen, trainingen, workshops, coaching en intervisie.

Inspiratie en trends

Wil jij een inspiratie-boost voor jouw team of collega’s? In een sessie, workshop of energiek gesprek delen we voorbeelden, ontwikkelingen en trends in het vak.

IC visie en planvorming

Bepalen van de bijdrage van communicatie aan de organisatieambitie, vormgeven van beleid of een, jaar- of businessplan – wij helpen of begeleiden je of we ontwikkelen het voor je.

Interim professionals

Is het (te) druk, komt er plotseling een groot programma langs dat veel capaciteit vraagt, zijn  collega’s ziek of met zwangerschapsverlof? Wij kunnen tijdelijk inspringen en sluiten altijd af met een observatie/advies over hoe het eventueel nog beter, simpeler en efficiënter kan.

Coaching en klankbord

Je wilt jouw goede plan, mooie idee of creatieve concept tegen ervaren vakgenoten aanhouden? Dat doen we graag en dat kan in één of meer sessies of in een vaste frequentie.

Inrichten en kwartier maken communicatiefunctie

Heb je nog geen (interne) communicatiefunctie of wil je deze echt verder versterken? Wij maken graag kwartier voor zo’n functie of team.

Search

Je zoekt een professional in communicatie binnen organisaties. Wij kennen de markt beter dan wie dan ook. We helpen je graag bepalen wat er nodig is en kunnen beoordelen wat iemand echt in huis heeft. In je zoektocht naar de juiste kandidaten kunnen we het hele traject op ons nemen, van het profiel opzetten tot en met de onboarding. Maar we kunnen ook specifieke onderdelen doen, zoals search & selectie of een peer assessment.