Lisa

“Voor mij gaat interne communicatie om mensen verbinden om zo het beste resultaat te bereiken” .

Lisa

Ervaring: betrokken en gedreven communicatieadviseur.
Kracht: Lisa kan zich goed in de belevingswereld van anderen inleven, zo weet zij mensen met elkaar te verbinden en draagvlak te creëren. 
Interesse: de beweegredenen van mensen en hoe zij met hun organisatie zijn verbonden. 

Persoonlijke gegevens

 • Naam: Lisa Verhoeven
 • Geboortedatum: 26 oktober 1987

Lisa's visitekaartje

Connections-draden ketting blauw.jpg

Een gevlochten armband is het beeld dat Lisa koos voor haar visitekaartje. ''Voor mij gaat interne communicatie om mensen verbinden en zo het beste resultaat bereiken. Iedereen is uniek en wil op zijn eigen manier meedoen, zich ontwikkelen en bijdragen aan het resultaat. Door mensen met elkaar te verbinden, breng je hun kwaliteiten samen. Dat leidt tot resultaat zoals deze armband mooi verbeeldt. Elke draad heeft zijn eigen kleur en komt vanuit een andere richting, maar alleen samen vormen zij een aantrekkelijke en stevige eenheid. Zie dat maar eens uit elkaar te krijgen.''


Werkervaring

2015 tot heden: junior adviseur bij Involve

Opdrachtgevers 

Politie Eenheid Den Haag (heden)

Ondersteuning, realisatie en onderzoek naar interne communicatiemiddelen voor leidinggevenden.

KPN (heden)

Communicatieadvies en ondersteuning bij een technische innovatieprogramma. 

Vitens

Interne audit naar de waardering en kwaliteit van de interne communicatiemix. De audit bestond uit een online vragenlijst (kwantitatief) en flitsgesprekken op de locaties van het waterbedrijf (kwalitatief). 

EY

Advies, ontwikkeling en realisatie van een SharePoint website voor de afdeling Learning & Development. Met als doel het verbeteren van de vindbaarheid en de bekendheid van het trainingsaanbod en de ontwikkelmogelijkheden voor medewerkers.

Dichterbij

Onderzoek naar de waardering en de kwaliteit van huidige communicatie van de zorginstelling. Het onderzoek bestond uit een online vragenlijst voor medewerkers en verdiepende gesprekken met medewerkers en externe stakeholders.

Hogeschool Saxion

Interne communicatie-audit onder studenten en medewerkers om de kwaliteit van de hogeschoolbrede communicatie, verbonden aan diverse academies, in kaart te brengen en daaruit voortvloeiend ontwikkeling en presentatie van een communicatieadvies

Nederlands Loodswezen

Uitvoering en analyse van een scan voor herstructurering van werkoverleggen. Het onderzoek bestond uit verdiepende gesprekken met betrokken medewerkers.

Holland Casino

Opstellen kernverhaal voor strategiecommunicatie

2014: junior adviseur bij Van Luyken Communicatie Adviseurs

 • Allround ondersteuning van het communicatiebureau 
 • Projectmanagement voor Mentorschap Nederland met als doel de identiteit en naamsbekendheid van deze landelijke vereniging te versterken. 
 • De huisstijlvernieuwing en de ontwikkeling van de nieuwe website van Mentorschap Nederland begeleid 
 • Verschillende strategische communicatieadviezen en communicatieplannen geschreven en een landelijke radiocampagne opgezet.

Opleiding

 • Master Corporate Communicatie, Universiteit van Amsterdam, afgerond in 2013
 • Bachelor Communicatiewetenschap, Universiteit van Amsterdam, afgerond in 2012
 • HBO Communicatie, Hogeschool van Anrhem en Nijmegen, afgerond in 2010
 • Propedeuse Toegepaste Psychologie, Fontys Eindhoven, afgerond in 2006
 • HAVO, Lindenholtcollege, afgerond in 2005

Overige activiteiten 2013:

Afstudeerscriptie in samenwerking met Medisch Centrum Alkmaar

 • Thesisonderzoek naar identiteitsdifferentiatie in organisaties. Centraal stond de vraag hoe medewerkers met een andere functieachtergrond een perceptie vormen van de identiteit van hun organisatie. Daarnaast ondersteuning afdelingen Online Communicatie en Marketing. 

2012 – 2015: Actief lidmaatschap bij D66 Amsterdam 

 • Diverse functies waarvan van 2013 tot 2015 als ledencoördinator verantwoordelijk voor het opvangen en wegwijzen van nieuwe leden. Vanaf 2015 voorzitter van Canvas66, een netwerk voor jong professionals die lid zijn van D66 Amsterdam. 

2010: Afstudeerstage bij D66 Landelijk Bureau 

 • Afstudeeronderzoek en communciatieadvies geschreven over de interne bestuurscommunicatie. Daarnaast allround ondersteuning van de afdeling Afdelingen & Opleidingen en het campagneteam tijdens de Gemeenteraad- en de Tweede Kamerverkiezingen. 

2009: Stagiair Interne Communicatie bij NS Hispeed 

 • Tevredenheidonderzoek en communicatie adviesplan geschreven rondom de interne communicatiemiddelen en -kanalen. Daarnaast ondersteuning van afdeling Interne Communicatie waaronder werkzaamheden: redactie Personeelsblad, redactie Intranet, ontwikkeling verschillende communicatiemiddelen en organisatie personeelsevenementen.
meer adviseurs
ik begrijp het

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Involve gebruik van cookies