Lysanne Beekhof

Lysanne is een verbindende adviseur met ervaring op het gebied van interne communicatie, verandertrajecten en het verbeteren van interacties tussen mensen in organisaties met een onderzoekende houding om de behoeften van partijen samen te brengen in een pragmatische aanpak. Haar interesse ligt in hoe interactie en communicatie bijdragen aan het aanboren van de kracht van een organisatie én haar mensen, door het kruispunt te vinden waarop de drijfveren van de organisatie (missie, doelen) en de drijfveren van de individuen samenkomen.

Visitekaartje: een verrekijker

“Reizen is mijn passie: met een open vizier de wereld ontdekken. Dit is ook als adviseur mijn vertrekpunt want geen organisatie is hetzelfde. Met een grenzeloze nieuwsgierigheid naar nieuwe inzichten en het vermogen om af en toe in de ander zijn schoenen te gaan staan, trek ik de wereld in en geef ik ook mijn werk vorm. Zodat ik als interne communicatieadviseur kan bijdragen aan nieuw denken, anders doen en meer wederzijds begrip in organisaties. Drie krachtige middelen om samen tot resultaat te komen.”

"Met interactie en communicatie bijdragen aan nieuw denken, anders doen en meer wederzijds begrip in organisaties. Zodat mensen samen de gewenste resultaten behalen."