Bereik meer met je uitingen, tools en middelen

“Doe even een blaadje, een folder, een website, een workshop…! Inmiddels ben ik de vragen wel zat. Medewerkers zien met al die middelen en trainingen door de bomen het bos niet meer. Veel te veel kanalen die allemaal dezelfde boodschap brengen en nauwelijks effect opleveren. Hoe kan ik ervoor zorgen dat onze middelen en tools meer impact hebben? Dat we samenhang aanbrengen en zorgen voor duidelijkheid en diversiteit?”

 Jij weet het wel. Om medewerkers binnen je organisatie te ondersteunen is er meer nodig dan een scala aan middelen. En de middelen of tools díe je maakt moeten meer doen dan alleen informatie verspreiden. Maar helpen jouw producten anderen echt in hun communicatierol? Wat is het werkelijke effect van uitingen die je maakt? Van de slimme werkvormen die je toepast?

Wij denken dat je nog meer impact kan maken in de manier waarop je anderen in hun (communicatie)rol helpt. Dit heeft alles te maken met de mate waarin jouw middelen ook echt toerusten en of ze gebruik maken van de manier waarop ons brein werkt. In deze training bekijk je jouw inzet vanuit deze twee invalshoeken, krijg je véél praktijk voorbeelden en handvatten om zelf aan de slag te gaan.

 Wat bedoelen we met middelen? We bedoelen we alle vormen van toerusting: naast berichten, papieren, (audio)visuele en digitale uitingen en speeches ook werksessies, praatplaten, interactieve werkvormen, online platformen, training van leidinggevenden voor een spannende boodschap etc.

Waar zit de impact, waarom gaat deze training het verschil maken?

Deze training is anders dan alle andere. Waarom? Vanwege twee redenen:

  • We hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van producten die anderen toerusten in hun communicatierol. Deze ervaring hebben we vertaald naar een training waarin we toelichten waar onze succesvolle aanpak op stoelt, geven we héél veel voorbeelden en bieden we concrete handvatten waarmee jij direct op een andere manier uitingen, tools en middelen kunt maken en zo je impact kan vergroten.
  • We maken gebruik van het unieke gedachtegoed van Subconscious Impact om middelen te creëren die gebruik maken van de manier waarop ons brein werkt. En dat leren we jou ook.

Programma op hoofdlijnen

De training bestaat uit 1 dag waarin de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Middelen analyse: wat heb ik en wat is het effect?
  • Hoe helpen mijn middelen mensen in hun communicatierol?
  • In hoeverre zijn mijn middelen pullend?

Benieuwd wat we bedoelen met pullend? Dit heeft alles te maken met de manier waarop ons brein werkt en de krachtige methodiek van Subconscious Impact.

Opleidingsvorm

In deze training staat beleven en delen centraal. Wat betekent dat? Dat we samen ervaren hoe impactvolle middelen werken. Geen urenlange presentaties maar een mooie combinatie van theorie, veel praktijkvoorbeelden en direct aan de slag met jouw eigen praktijk. Dit werkt het beste in kleine groepen, vandaar dat we streven naar trainingsgroepen van rond de 10 personen.

Resultaat

Na deze training:

  • Maak je middelen, uitingen en tools die mensen aanzetten tot actie en gesprek
  • Weet je hoe je de nieuwste kennis over ons brein kunt aanwenden voor middelen en uitingen met impact
  • Breng je samenhang aan in de verschillende uitingen en tools en zorg je zo voor complementaire ondersteuning

Details

Data en locatie
Deze training is nog niet gepland. Heb jij interesse? Stuur dan vrijblijvend een mail en samen met de anderen die zich melden kiezen we een passende datum en locatie.

Investering
De kosten voor deze training van 1 dag zijn €750,- exclusief BTW.
Optioneel
In company training, op maat en wanneer het jou uitkomt.
Direct inschrijven & meer informatie

Direct inschrijven & meer informatie

Laat je interesse weten door nu een bericht te sturen naar maud.vandeven@involve.eu met vermelding van de naam van deze training. Je kunt bij Maud ook terecht voor meer informatie of een intakegesprek om zeker te weten dat deze training bij jou past. Wil je deze informatie printen? Klik dan hier.