Change en Communicatie Academie

Wil jij je graag verder ontwikkelen door nieuwe inzichten uit jouw vakgebied op te doen en jouw adviseurschap te professionaliseren? In de Change en Communicatie Academie van Involve delen we graag al onze kennis met jou. De nieuwste kennis komt voorbij én je leert die direct toepassen door en met Involve adviseurs, die zelf midden in het werkveld staan en hun jarenlange praktijkervaring combineren met de laatste inzichten.

Je kunt kiezen uit diverse vormen. Welke sluit het beste aan bij jouw leerwens?

  • Training: ontwikkel je in je vak en adviseurschap tijdens een training van één- of meer dagen of dagdelen.
  • Coaching: een één op één vorm die helemaal aansluit op jouw vraag, altijd op maat.
  • Fasterclasses: in 3.5 uur tijd krijg je concrete handvatten, inspiratie en best practices op het gebied van online interactie en engagement op afstand.

Zowel coaching als de trainingen en fasterclasses bieden we ook incompany aan. Je hebt dus altijd de keuze tussen ons standaard aanbod aan opleidingen en een volledig programma op maat gemaakt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail met Maud van de Ven om ons te laten weten waaraan jij behoefte hebt.

Training

Je kunt je aanmelden voor een van de drie trainingen die we voor 2021 en 2022 hebben gepland.

    

Coaching

Heb jij een specifieke leervraag en wil je daar graag één op één over in gesprek? Dan is ons coaching aanbod wellicht iets voor jou. Samen bespreken we jouw change- of communicatie-uitdaging of -vraagstuk en bieden we naast concrete handvatten ook voorbeelden uit onze praktijk om je te inspireren. Dit kan in één of meerdere gesprekken, altijd op maat.

Wil je een inspiratie-boost voor jouw team en collega’s? In een sessie, workshop of gesprek delen we voorbeelden, ontwikkelingen en trends in het vak. Samen met collega’s ga je aan de slag met een onderwerp, waarbij we veel ruimte bieden voor het uitwisselen van ervaringen en het opdoen én toepassen van kennis.

Fasterclasses

Een groot deel van de organisaties heeft met een nieuwe werkelijkheid te maken. Medewerkers werken deels of allemaal thuis en de offline interactiemomenten vallen plotsklaps weg. ‘Hoe gaan we nu communiceren? Kan deze bijeenkomst online? Zal ik toch maar alles mailen…?’ Als communicatieprofessional wordt van jou verwacht dat je weet hoe alles virtueel werkt. Maar hoe zit dat nou precies met online interactie, engagement op afstand, en leiders helpen in hun nieuwe virtuele rol? Wij delen onze expertise op dit gebied in een serie fasterclasses. Bekijk hier ons aanbod.