Doe mee aan het trendonderzoek Interne Communicatie

De rol van de communicatieprofessional: coach, changebegeleider, verbinder?

Wat zijn de ontwikkelingen in het vakgebied? Welke rol vervullen we anno 2019 als IC-professional? In hoeverre zijn we betrokken bij veranderingen? En hoe groot is onze invloed op de kwaliteit van de communicatie in teams binnen de organisatie? Op deze, en meer vragen geeft het Trendonderzoek Interne Communicatie antwoord. En we vieren dit jaar een dubbel jubileum! Involve bestaat 25 jaar én we voeren voor de vijfde keer, samen met Adformatie, het Trendonderzoek Interne Communicatie uit. Doe je mee?

Klik hier om deel te nemen aan de vragenlijst

Ontwikkelingen in ons vak

Coach, change begeleider en verbinder. Zo ziet de rol van de IC-professional er vandaag de dag uit. Althans, dat dachten we in 2017. Nu stellen we ons natuurlijk de vraag: is deze voorspelling uitgekomen? Vervult de Interne Communicatieprofessional anno 2019 deze rollen? En hoe ziet de toekomst er volgens IC-professionals uit? Het vijfde Trendonderzoek Interne Communicatie van Adformatie en Involve geeft inzicht en antwoord op deze en andere vragen over de ontwikkelingen in het vakgebied. Deel jouw visie met ons en neem deel aan het Trendonderzoek!

Het onderzoek

  • Wie: iedere (interne) communicatieprofessional uit Nederland of België kan deelnemen
  • Inhoud vragen: je taken, tijdsbesteding en (interne) klanten
  • Tijdsbeslag: ca 10 minuten voor 25 vragen
  • Anonieme verwerking
  • Deadline: donderdag 25 april 2019
  • Wat jij krijgt: als deelnemer krijg je een rapportage. En dus goed inzicht in ons vakgebied en benchmarkgegevens die je als input kunt gebruiken voor jouw IC-beleid en –plannen.
  • De onderzoeksresultaten verspreiden we via Involve en Adformatie (online en magazine) en worden tijdens een Webinar in juni 2019 besproken met onze én andere disciplines.