Ilse van Ravenstein in de top 100 meest succesvolle vrouwelijke ondernemers van Nederland

Nijmegen, 22 september 2019

Afgelopen week bracht TheNextWomen de 100 meest succesvolle zakenvrouwen van Nederland bij elkaar in Amsterdam. Ilse van Ravenstein staat voor de 8e keer op rij in deze lijst.

Ilse van Ravenstein: “Het is een eer om weer in zo’n mooie lijst van inspirerende vrouwen te staan. Ik krijg altijd erg veel energie vooral van startende (vrouwelijke) ondernemers met hun frisse ideeën en enthousiasme. The NextWoman staat juist voor die community van ondernemers die elkaar ook weer verder stimuleren en verder helpen.”

De plaats op de lijst voor Ilse komt als een mooie beloning in een bijzonder jaar. Het is namelijk precies 25 jaar geleden dat Ilse haar bedrijf Involve oprichtte en zij samen met een team communicatieprofessionals begon aan het aanpakken van communicatie- en changevraagstukken.

In 1994 begon Involve met een klein groepje enthousiaste pioniers. Voorop stonden direct het werkplezier, de toegevoegde waarde voor klanten en vooral ook gezond verstand. Want waarom zou je op één kantoor werken, als je allemaal ergens anders in het land woont?

Dit kleine groepje pioniers is inmiddels uitgegroeid tot een team van ruim twintig professionals. Dat met veel passie dagelijks duikt in vraagstukken rond verandering, strategie, samenwerking en betrokkenheid.

Involve viert haar 25-jarig jubileum met een inhoudelijk feest op 26 september 2019 in Media Plaza. Dit Feestival belooft een leerzame middag te worden door het aanbod van verschillende interactieve workshops op het gebied van communicatie en change. Bovendien is er ruimte voor inspirerende ontmoetingen met vakgenoten.

Hier vind je het volledige persbericht van TheNextWomen.