Impactvolle communicatie bij organisatiestrategie

Waarom kiezen we voor een bepaalde strategie? Veel managers en medewerkers vragen zich dat af. En terecht: je wilt weten hoe jouw werk bijdraagt aan het grotere plaatje. In deze training gaan we aan de slag met hoe je managers en hun teams de strategie en wat die voor hen betekent kunt laten bespreken. Veel aandacht is er ook voor de rol van leiders hierin en hoe zij de leidinggevenden onder hen daar ook eigenaar van kunnen maken. Je werkt aan een aanpak voor het bespreken en verder brengen van de strategie van jouw organisatie.

Anders dan anders

Waarom gaat deze training impact hebben en het verschil maken? Deze training is anders dan alle andere. We gebruiken onze jarenlange ervaring met het adviseren en begeleiden van strategietrajecten in allerlei soorten organisaties en op allerlei niveaus – van directie tot werkvloer. Deze ervaring hebben we vertaald naar een training met inhoud, handvatten en heel veel concrete voorbeelden uit de praktijk.

Opleidingsvorm

In deze training staat interactief leren centraal. Wat betekent dat? Dat we samen werken aan impactvolle communicatie bij organisatiestrategie. Geen urenlange presentaties maar een mooie combinatie van theorie, veel praktijkvoorbeelden en direct aan de slag met jouw eigen case. Je bereidt tussen de trainingsdagen zaken voor en na afronding van de training heb jij jouw case volledig uitgewerkt. We hebben ervaren dat interactief leren het beste werkt in kleine groepen, vandaar dat we streven naar trainingsgroepen van rond de 10 personen.

Na deze training

  • Heb je een heldere visie op interne communicatie bij organisatiestrategie;
  • Heb je sprekende voorbeelden uit de praktijk;
  • Heb je een doorleefd plan met aanpak.

Data

Deze tweedaagse training zal plaatsvinden in het voorjaar van 2022. Meld je gerust vast aan, dan bepalen we samen met jou de nieuwe data!

Investering

De kosten voor deze training zijn €1500,- exclusief BTW.

Direct inschrijven & meer informatie

Direct inschrijven kan door ons contactformulier in te vullen met vermelding van de naam van deze training of door contact op te nemen met Maud van de Ven. Je kunt bij Maud ook terecht voor meer informatie om zeker te weten dat deze training bij jou past.

Hier vind je het volledige aanbod van de Change en Communicatie Academie.