Impactvolle communicatie in organisaties die on- en offline werken

Sinds het coronavirus is het aantal thuiswerkers gestegen tot 56%, waarvan zelfs 70% bijna volledig thuis werkt. Maar hoe geef je communicatie en interactie binnen organisaties vorm, als veel medewerkers in wisselende samenstellingen thuis en op verschillende locaties werken? Hoe blijven medewerkers betrokken bij elkaar, het werk en de organisatie? Een training verzorgd in samenwerking met Evolve vol inspirerende praktijkvoorbeelden, handreikingen, kennis en modellen, die je ook zelf leert toepassen op jouw eigen organisatiecontext. We maken hier gebruik van door Involve en haar zusterbureau Evolve zelf ontwikkelde kennis en modellen. Evolve is specialist in het verbinden van medewerkers via interne digitale platformen en media om ambities van organisaties waar te maken en medewerkers te stimuleren het beste uit zichzelf te halen.

Anders dan anders

Waarom gaat deze training impact hebben en het verschil maken? Deze training is anders dan alle andere. We gebruiken onze jarenlange ervaring met het thuiswerken en hybride werken in allerlei soorten organisaties en op allerlei niveaus – van directie tot werkvloer. Deze ervaring hebben we vertaald naar een training met inhoud, handvatten en heel veel concrete voorbeelden uit de praktijk.

Opleidingsvorm

In deze training staat interactief leren centraal. Wat betekent dat? Dat we samen werken aan een aanpak voor impactvolle communicatie in organisaties die hybride werken. Geen urenlange presentaties maar een mooie combinatie van theorie, veel praktijkvoorbeelden en direct aan de slag met jouw eigen case. Je bereidt tussen de trainingsdagen zaken voor en na afronding van de training heb jij jouw case volledig uitgewerkt. We hebben ervaren dat interactief leren het beste werkt in kleine groepen, vandaar dat we streven naar trainingsgroepen van rond de 10 personen.

Na deze training

  • Je weet wat de huidige manieren van werken in veel organisaties betekenen voor interne communicatie en jouw rol;
  • Je kunt actief aan de slag met het vertalen van de opgedane kennis in jouw eigen praktijk: hoe ziet (hybride) werken er binnen jouw organisatie uit;
  • Je weet hoe je op basis van de impact van een onderwerp of vraagstuk moet inzetten op een online/offline of hybride aanpak;
  • Je kunt concreet ons hybride impact model toepassen;
  • Je hebt geoefend met het bepalen van passende communicatie op basis van impact en doel.

Data

Deze training zal digitaal (via Microsoft Teams) plaatsvinden rond mei en juni 2021.

Investering

De kosten voor deze training zijn €750,- exclusief BTW.

Direct inschrijven & meer informatie

Direct inschrijven kan door een contactformulier in te vullen met vermelding van de naam van deze training of door contact op te nemen met Lysanne Beekhof. Je kunt bij Lysanne ook terecht voor meer informatie om zeker te weten dat deze training bij jou past.

Hier vind je het volledige aanbod van de Communicatie en Change Academie.