Impactvolle interne communicatie

Wat doe je aan het communicatiever maken van je organisatie? En hoe goed beklijft dat? In deze training nemen we je mee in onze beproefde visie op het toerusten van mensen en organisaties in hun communicatierol, delen we veel voorbeelden en krijg je concrete handvatten om de organisatie communicatiever te maken.

Anders dan anders

Waarom gaat deze training impact hebben en het verschil maken? Deze training is anders dan alle andere:

  • We gebruiken onze jarenlange ervaring met het adviseren en begeleiden op het gebied van interne communicatie en change in allerlei soorten organisaties en op allerlei niveaus – van directie tot werkvloer. Deze ervaring hebben we vertaald naar een training met inhoud, handvatten en heel veel concrete voorbeelden uit de praktijk.
  • We maken gebruik van het unieke gedachtegoed van Subconscious Impact om veranderingen te laten slagen. Door gebruik te maken van de manier waarop ons brein werkt. En dat leren we jou ook.

Opleidingsvorm

In deze training staat interactief leren centraal. Wat betekent dat? Dat we samen werken aan de interne communicatie van jouw organisatie. Geen urenlange presentaties maar een mooie combinatie van theorie, veel praktijkvoorbeelden en direct aan de slag met jouw eigen case. Je bereidt tussen de trainingsdagen zaken voor en na afronding van de training heb jij jouw case volledig uitgewerkt. We hebben ervaren dat interactief leren het beste werkt in kleine groepen, vandaar dat we streven naar trainingsgroepen van rond de 10 personen.

Na deze training

  • Heb je een heldere visie op het communicatiever maken van jouw organisatie;
  • Weet jij welke technieken je hierbij kunt gebruiken;
  • Heb je sprekende voorbeelden uit de praktijk;
  • Heb je een doorleefd plan met aanpak.

Data

De data van deze training bepalen we in overleg met jou.

Investering

De kosten voor deze training zijn €1125,- exclusief BTW.

Direct inschrijven & meer informatie

Direct inschrijven kan door het contactformulier in te vullen met vermelding van de naam van deze training of door contact op te nemen met Lysanne Beekhof. Je kunt bij Lysanne ook terecht voor meer informatie om zeker te weten dat deze training bij jou past.

Hier vind je het volledige aanbod van de Communicatie en Change Academie.