Impactvolle participatie

‘Ik vond het wel spannend hoor. Dat we vanuit onze gemeente een avond hadden georganiseerd waarop burgers samen met ons het beleid zouden uitdenken voor de komende 3 jaar. Wat als ze allemaal dingen willen die niet kunnen? En als de ideeën niet passen bij wat we normaal altijd doen? Maar het was geweldig. De ideeën die op tafel kwamen hadden we zelf nooit kunnen bedenken. Samen kunnen we echt meer dan alleen. Dat gevoel van co-creatie was een enorme powerboost. Zowel voor ons als voor onze inwoners. De stad is van iedereen, laten we dan ook samenwerken om iets moois neer te zetten!’

Hoe vaak organiseer jij participatie voor inwoners, collega’s of leden?

En hoe impactvol is deze participatie? En hoe duurzaam? Wij denken dat participatie nog impactvoller kan. Dit heeft alles te maken met de manier waarop participatie mogelijk is en hoe de uitvoering eruit ziet. In deze training ga je aan de slag met het ontwikkelen van impactvolle participatie door interactieve werkvormen die échte uitwisseling mogelijk maken en door het toepassen van technieken die gebruik maken van de manier waarop ons brein werkt.

Waar zit de impact, waarom gaat deze training het verschil maken?

Deze training is anders dan alle andere. Waarom? Vanwege twee redenen:

  • We gebruiken onze jarenlange ervaring in het organiseren van impactvolle communicatie. Deze ervaring hebben we vertaald naar een training op niveau; met inhoud, handvatten en heel veel concrete voorbeelden die jou aanspreken.
  • We maken gebruik van het unieke gedachtegoed van Subconscious Impact, met technieken die jij snel kan leren en toepassen om impactvolle participatie mogelijk te maken. Hoe zou het zijn als met een paar eenvoudige technieken momenten van participatie direct in waarde vermenigvuldigt?

Programma op hoofdlijnen

De training bestaat uit 1 dag waarin de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • De waarde van participatie vergroten
  • Participatie & interactieve werkvormen met impact (wat doe je)
  • Participatie & de kracht van onzichtbare invloed met Subconscious Impact (hoe doe je)
  • Participatie slim begeleiden

Opleidingsvorm

In deze training staat interactief leren centraal. Wat betekent dat? Dat we samen direct aan de slag gaan met het ontwikkelen van impactvolle participatie. Geen urenlange presentaties maar een mooie combinatie van theorie, voorbeelden en direct aan de slag met jouw eigen praktijk. Dit werkt het beste in kleine groepen, vandaar dat we streven naar trainingsgroepen van rond de 10 personen. Liever aan de slag met collega’s uit jouw organisatie? Dan raden we een in company training aan.

Resultaat

Na deze training:

  • Kun je bijeenkomsten organiseren met impact
  • Weet je welke interventies en werkvormen zorgen voor gedeeld eigenaarschap
  • Heb je tools en handvatten om co-creatie te stimuleren

Details

Data en locatie
Deze training is nog niet gepland. Heb jij interesse? Stuur dan een mail en samen met de anderen die zich melden kiezen we een passende datum en locatie.

Kosten
De kosten voor deze training van 1 dag zijn €750,- exclusief BTW.
Optioneel
In company training, op maat en wanneer het jou uitkomt.

Direct inschrijven & meer informatie

Direct inschrijven kan door nu een bericht te sturen naar info@involve.eu met vermelding van de naam van deze training. Je kunt ook terecht voor meer informatie of een intakegesprek om zeker te weten dat deze training bij jou past. Wil je deze informatie printen? Klik dan hier.