Webinar Veranderende organisaties & Gemeenschappelijkheid: hoe bied je houvast?

We merken elke dag hoezeer organisaties veranderen. Er ontstaan steeds weer nieuwe vormen van organiseren, zoals zelforganisatie, Agile, Lean & Rijnlands. Veel organisaties veranderen richting deze nieuwe vormen van organiseren. Om daarmee wendbaarder zijn, adaptief te werken en meer ruimte te geven voor interactie met de klant. In tijden van deze veranderingen is het cruciaal om aan gemeenschappelijkheid te blijven bouwen. Maar wat houdt gemeenschappelijk nou precies in? En wat is het belang ervan voor een organisatie? We bespreken hoe je als communicatieadviseur houvast kunt bieden als grondvesten in je organisatie schudden.

In dit laatste webinar van onze reeks van vier, nemen we ook de tijd om nog even vooruit te kijken! Hoe zien we de toekomst van het vak en wat betekent dit voor onze functies en werkzaamheden?

Bekijk het webinar van oktober 2019 hier!

Voor wie? Leidinggevenden, communicatie professionals, projectmanagers, HR professionals en programmamanagers
Door wie? Tijdens dit webinar spreekt host Sjanet Bonte-Albada, werkzaam als senior adviseur bij Involve met Ilse van Ravenstein en Michiel van Delden. Ilse van Ravenstein richtte 25 jaar geleden Involve op en heeft gewerkt aan de meest uiteenlopende communicatie- en changevraagstukken. Michiel van Delden heeft veel ervaring opgedaan in grote veranderprojecten, voorheen als eigenaar van C-Suite Leadership Communication en nu als eigenaar van Involve.