NIEUW Involve Webinars

We delen graag onze kennis.  Daarom organiseren wij dit jaar een aantal Webinars. In 60 minuten, delen we onze kennis, gaan we samen nadenken én kun jij via polls meepraten. Deelname is geheel gratis! Ons eerst Webinar is op 11 maart.

“Help, de organisatie ontwikkelt zich! Hoe pak ik dat aan?”

Leiderschap verandert. We werken op nieuwe manieren. Organisaties krijgen andere vormen. Allemaal niet te stuiten ontwikkelingen die organisaties voor urgente vragen stellen. En hun leiders en HR- en communicatie-professionals uitdagen. In dit eerste Involve webinar praten we over die ontwikkelingen, met als kernvraag: de organisatie verandert, hoe pak ik dat aan? En als kernantwoord: managers en professionals op het gebied van strategie, HR en communicatie moeten veel meer samenwerken. Toch? In 60 minuten gaan we samen nadenken -én via polls meepraten – waarom dat wel of niet nodig is en zo ja, hoe ze dat kunnen doen.

Wat neem je mee uit dit webinar?

  • Inzicht in de grote vragen die (gaan) spelen in organisaties
  • Achtergrondkennis vanuit organisatieperspectief op deze ontwikkelingen
  • Inzicht over hoe jij daaraan bij kunt dragen vanuit je expertise
  • Handige eerste vragen om te bepalen wat voor je organisatie relevant is
  • Acties om meer handen en voeten te geven aan samenwerking met andere teams

Tijdens dit webinar bespreekt senior HR professional Cindy Meervis, tot voor kort CHRO bij Royal Haskoning/DHV, het bredere organisatieperspectief op de ontwikkelingen. Directeur van communicatie vakvereniging Logeion André Manning praat over de noodzaak tot het breder trekken van het communicatie vak. Onze collega Ellen van den Haak heeft jarenlange ervaring in communicatie en kent zeer diverse organisaties van binnen en buiten. Collega Sjanet Bonte, die als senior adviseur vaak werkt in grote veranderprojecten host het webinar.

Ook benieuwd naar de niet te stuiten ontwikkelingen en urgente vragen? En hoe jij daar vanuit jouw rol in mee kunt bewegen? Neem dan deel aan het gratis webinar op maandag 11 maart van 15:30-16:30.

Noteer je ook vast onze andere webinars in je agenda?

  • 15 april: Change en communicatie. Hoe begin je een effectieve change & communicatie aanpak?
  • 17 juni: Trendonderzoek IC 2019: wat zijn de trends en wat kun jij ermee?
  • 14 oktober Involve bestaat 25 jaar! Dat is reden voor een feest, waarbij we niet alleen ons jubileum vieren maar ook nieuwe kennis en inzichten brengen.

We organiseren de Webinars in samenwerking met Company Webcast.