Structuur in de overleggen in jouw organisatie? Meetly!We hebben een nieuw gaaf aanbod! Al jaren zien we bij onze klanten en in de audits die we doen een terugkerend thema: hoe verbeteren we de kwaliteit van het overleg en hoe zijn overleggen op elkaar aangesloten? Wat is output van het ene, en input van het andere overleg? In een zoektocht naar en ontwikkeling van vonden we de oplossing!

En iedere keer dachten we: hoe mooi zou het zijn als je daar via een online platform inzicht in kon bieden? Waarin je de verbinding tussen overleggen ziet, onderwerpen (bij elkaar) kunt agenderen en verslag kunt leggen?

In de zoektocht naar en ontwikkeling van deze oplossing vonden we Ilumy. Zij begrepen onze vraag en samen ontwikkelden we Meetly – een applicatie voor slim overleggen.

Meetly verbetert overleg, besluitvorming en samenwerking in je organisatie. Bereid samen je agenda voor, werk ieder punt doelgericht af en zie de uitkomsten in samenhang met de rest van de organisatie. Voor, tijdens en na het overleggen zorgt Meetly dat je slimmer te werk gaat.

Graag ontwikkelen we Meetly met jou verder! Geïnteresseerd geraakt? Vrijblijvend met ons verder praten over wat Meetly voor jouw organisatie kan betekenen? Meetly uitproberen in jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op!

RSS:  

rss
onderwerp datum
Word jij onze nieuwe collega? 20 juni 2018
Vers van de pers! Het onderzoeksrapport social media 8 juni 2018
Structuur in de overleggen in jouw organisatie? Meetly! 8 mei 2018
Impact, De kracht van onzichtbare invloed. 30 april 2018
Involve breidt team en kennis uit! 10 april 2018
Involve lid Centrum voor Strategische Communicatie Logeion 12 februari 2018
De keerzijde van zelforganisaties 30 januari 2018
Maak van je Nieuwjaars speech een ritueel! 2 januari 2018
Doen waar we in geloven! 20 december 2017
De 11 leerpunten voor het IC vak 6 december 2017
toon meer items     +
ik begrijp het

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Involve gebruik van cookies