Online fasterclass: Engagement op afstand

24 maart, 09:00-13:00

 

Hoe zorg je voor betrokkenheid van medewerkers bij je organisatie terwijl iedereen op afstand zit? Hoe voel je aan hoe mensen erin zitten; als persoon, als team of zelfs op organisatieniveau? Wat is de juiste toon en boodschap, en op welke manier kun je ambassadeurs inzetten en toerusten in hun virtuele rol? Belangrijk is om medewerkers mee te nemen in wat er binnen de organisatie allemaal gebeurt, zeker in deze voor veel mensen onzekere tijden. Wees transparant, maar blijf ook communiceren op een manier die men gewend is. En zorg ervoor dat medewerkers zich ook gehoord voelen, stimuleer de dialoog op een virtuele manier. Wij helpen je om de betrokkenheid vast te houden en de verbinding op een zorgvuldige en creatieve manier in te zetten. Na deze fasterclass heb jij een aanpak klaar voor jouw organisatie en kun je er mee aan de slag. We delen best practices en je kunt ervaringen uitwisselen met de andere deelnemers.

Let wel, het is geen gratis leun-achterover-en-luister-passief-mee online webinar. In onze fasterclasses werk je actief en direct aan jouw plan om jouw organisatie virtueel verder te brengen. Voor €375,- euro bieden we je in 3.5 uur tijd concrete handvatten, inspiratie, uitwisseling met vakgenoten en best practices. Bel of mail ons voor meer informatie of om je aan te melden!

 

Bekijk ook zeker onze andere online fasterclasses:

 

En lees meer over de Communicatie en Change Academie van Involve, onze blog met 10 tips voor online meetings of onze blog over effectief samenwerken met Office 365.