Online fasterclass: Leiders helpen in hun nieuwe virtuele rol

Je hebt misschien de vraag al gekregen binnen jouw organisatie, hoe pak ik mijn rol als (team)leider in deze nieuwe virtuele werkelijkheid? Veel leiders vragen zich af wat ze online nu het beste kunnen doen en wat juist niet. ‘Hoe gaan we gewoon door, terwijl alles even anders voelt? Hoe creëer ik op afstand een gezamenlijke verantwoordelijkheid en teamgevoel? Hoe houd je de gezamenlijke richting vast, maar geef je tegelijkertijd ruimte voor de individuele context?’ In deze fasterclass staan we als vakgenoten onderling stil bij de rol van de virtuele leider en hoe jij hem/haar hierbij kan helpen. Wat zijn de do’s en don’ts en hoe zorg je ervoor dat hij/zij zich bewust is van zijn/haar voorbeeldrol in deze nieuwe virtuele context. We delen best practices en je kunt ervaringen uitwisselen met de andere deelnemers.

Let wel, het is geen gratis leun-achterover-en-luister-passief-mee online webinar. In onze fasterclasses werk je actief en direct aan jouw plan om jouw organisatie virtueel verder te brengen. Voor €375,- euro bieden we je in 3.5 uur tijd concrete handvatten, inspiratie, uitwisseling met vakgenoten en best practices. Bel of mail ons voor meer informatie of om je aan te melden!

 

Bekijk ook zeker onze andere online fasterclasses:

 

En lees meer over de Communicatie en Change Academie van Involve, onze blog met 10 tips voor online meetings of onze blog over effectief samenwerken met Office 365.