Online fasterclass: Online interactie

10 maart, 09:00-13:00

 

Bij online bijeenkomsten of meetings is het extra belangrijk om de interactie te zoeken om je deelnemers actief betrokken te houden. In een fysieke bijeenkomst is het makkelijker om verbale en non-verbale signalen op te pikken. Hoe zorg je er online voor dat de aandacht niet verslapt? Veel organisaties en hun leiders worstelen daarmee. En jij als communicatieprofessional kunt ze hierbij helpen! In deze fasterclass gaan we dieper in op hoe je een gevoel van online samenzijn kunt creëren, hoe je ervoor zorgt dat deelnemers iets kunnen doorleven en ervaren, maar ook hoe je ze actief kunt laten meedenken. Je krijgt handvatten aangereikt die ervoor zorgen dat jij direct een aanpak klaar hebt voor jouw organisatie. Na deze fasterclass weet je hoe je een inspirerende interactieve bijeenkomst kunt vormgeven, waarmee je het doel bereikt dat je ook voor ogen had bij een fysieke bijeenkomst. We hebben mooie best practices en je kunt ervaringen uitwisselen met de andere deelnemers. Doen dus!

Let wel, het is geen gratis leun-achterover-en-luister-passief-mee online webinar.In onze fasterclasses werk je actief en direct aan jouw plan om jouw organisatie virtueel verder te brengen. Voor €375,- euro bieden we je in 3.5 uur tijd concrete handvatten, inspiratie, uitwisseling met vakgenoten en best practices. Bel of mail ons voor meer informatie of om je aan te melden!

Bekijk ook zeker onze andere online fasterclasses:

 

En lees meer over de Communicatie en Change Academie van Involve, onze blog met 10 tips voor online meetings of onze blog over effectief samenwerken met Office 365.