IC in 3D - geheel vernieuwde tweede versie

Vele vakgenoten en natuurlijk de studenten van de beroepsopleiding Master Interne Communicatie, een gezamenlijk initiatief van Involve en Van der Hilst Communicatie, ontvingen in 2011 de eerste uitgave van IC in 3D met open armen. En dan begint het eigenlijk pas. Het boek wordt langzamerhand van iedereen.

Nieuw boek

Communicatieadviseurs schaffen het boek aan om organisaties te scannen. Of gebruiken de vele aangereikte handvatten en inzichten om een effectieve bijdrage te leveren aan bijvoorbeeld veranderprogramma’s. HBO-opleidingen schrijven het boek voor. En ook projectmanagers of HR-adviseurs behoren tot de lezerskring. Er volgen vele suggesties van lezers, communicatieprofessionals die de gehele visie, audit of onderdelen uitproberen. Ook ontwikkelen we zelf verder en komen met geheel nieuwe elementen. Kortom: er ligt dus een nieuw boek.
Niet zomaar een nieuwe druk, maar een compleet vernieuwde versie. Waarin één element hetzelfde is gebleven, namelijk de basisgedachte dat de context van een organisatie de bijdrage van interne communicatie bepaalt en dat in die interne communicatie spelers in de organisatie de meeste impact hebben.

Versterking

Dit keer krijgen de denkwerelden van Guus Kok (brede organisatieblik) en Ilse van Ravenstein (visie op interne communicatie) versterking van diverse kanten. Zo schrijven ook senior IC-managers van Involve Eric Smilde en Ellen van den Haak actief mee. Ook Involver Bas van Glabbeek tekent voor een aantal inhoudelijke stukken. En communicatiemanager Monique Jipping denkt kritisch mee. Het hele Involve-team interviewt zestig communicatieprofessionals en opdrachtgevers. Ruim twintig vakgenoten lezen kritisch mee met het nieuwe boek. En vele professionals dragen suggesties en voorbeelden aan.

Die vind je allemaal terug in IC in 3D, de geheel vernieuwde tweede versie. Deze keer is het dus niet alleen een boek voor het werkveld maar ook een boek van het werkveld. En dat is de kwaliteit zonder meer ten goede gekomen. Download hier gratis het inkijk hoofdstuk.

 

Bestel het boek 

De inhoud van ICin3D is ook verkrijgbaar in zes aparte boekjes, namelijk:

Help! Wat doen we nou wel en wat doen we nou niet (meer)?
Help! Hoe krijgen we IC aan de praat?
Help! Onze strategie komt niet aan!?
Help! Weer een verandering!?
Help! Wat levert IC nu eigenlijk op?
Help! Hoe kom ik in positie?

Kijk hier voor reacties uit de praktijk en wetenschap

 

ik begrijp het

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Involve gebruik van cookies