Diensten

Involve biedt op alle gebieden van interne communicatie diensten aan:
Van audits en analyse tot advies en realisatie. En van klankbord en coaching tot interim-specialisten, trainingen, opleidingen en diverse workshops.

Ook bieden we diensten aan op specifieke issues die kunnen spelen rondom interne communicatie:

Vijf kenmerken van onze werkwijze

Onze manier van werken kent vijf kenmerken waarop wij onze expertise graag inzetten voor uw resultaat:

1. Toegang tot expertise

Als één van onze specialisten voor u werkt, dan heeft u daarmee automatisch en onbeperkt toegang tot onze visie, methodieken en producten. Iedere Involver wordt begeleid door een senior adviseur en kan altijd (voor u kosteloos) een beroep doen op ons systeem van collegiale review. We werken voortdurend aan het up to date houden van onze kennis. Door zelf onderzoek te doen, actief bij te dragen aan vak ontwikkeling, en door onze adviseurs maandelijks (bij) te scholen en gericht verder te ontwikkelen. Daarnaast hebben we expertise op het gebied van sociale media direct 'aan huis' via onze dochteronderneming Evolve en op andere gerelateerde terreinen via onze partners.

2. Teamverband op maat

De meeste communicatievraagstukken vragen meer dan één set competenties en specialismen. Daarom werkt Involve bij voorkeur in teamverband. Dit team stellen we - afhankelijk van uw vraag – samen uit Involvers en vaste freelancers. De inzet en samenstelling van het team beweegt mee met uw behoefte. Dit team kan (indien nodig) een beroep doen op specifieke specialismen van collega's en de expertise van dochteronderneming Evolve op het gebied van sociale media. In geval van vakanties en/of ziekte krijgt u de juiste vervanging tot uw beschikking. Het team wordt (be)geleid door een senior adviseur die regelmatig met u meedenkt en evalueert.

3. Onafhankelijk

Onze adviseurs zijn allround interne communicatie specialisten die voor u advies of uitvoering realiseren. Uiteraard kunnen alle Involvers een goede tekst schrijven. Voor de inzet van bedrijfsjournalisten, vormgevers, websitebouwers en andere uitvoerende disciplines, zetten we graag onze of uw vaste partners in. Zodat de adviseur van Involve onafhankelijk kan blijven adviseren (we hoeven geen vormgevers of journalisten aan de slag te houden) en de kwaliteit kan blijven bewaken.

4. Betrokken en pragmatisch

Naast hun expertise hebben al onze adviseurs twee eigenschappen. Ze zijn betrokken en pragmatisch. Betrokkenheid betekent snel begrip van de organisatie, haar strategie, cultuur en context. Daarom zitten we vaak dicht bij onze opdrachtgevers en verdiepen ons altijd in de context, de kenmerken en ambities van een organisatie. Pragmatisme, omdat alle kennis, inzichten en modellen wel resultaat moeten opleveren. Wij selecteren en beoordelen collega’s op praktische implementatiekracht en resultaatgerichtheid.

5. Flexibele budgettering

Onze adviseurs werken meestal tegen een uurtarief. Maar er zijn ook andere mogelijkheden. Zoals werken op product- of resultaatbasis, via een menukaart, op een vast budget of met een strippenkaart. Afhankelijk van uw mogelijkheden of wensen bieden we dat graag op maat aan. Uiteraard geldt bij het werken op uurbasis dat niet gemaakte uren, ook niet in rekening worden gebracht. En voor al onze inzet geldt dat we binnen budget blijven, tenzij nadrukkelijk anders met u afgesproken.

 

ik begrijp het

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Involve gebruik van cookies