Interne Communicatiestructuur

Involve biedt diverse diensten om focus te bepalen en een basis interne communicatie neer te zetten:

De IC-audit scant de interne communicatie op: de structuur: spelers en toerusten, thema’s, meten en de IC functie. Met de IC-stijltest meten we de natuurlijke communicatiestijl en -kwaliteiten van de belangrijkste communicatoren, ofwel spelers in de communicatie, binnen uw organisatie. Onze Gespreksaudit focust op de kwaliteit van de gesprekken die tussen mensen in de organisatie plaatsvinden en kijkt naar de kernelementen die deze uitwisseling waardevol maken. Deze tools dragen bij aan het bepalen van de bedrage van IC in de organisatie, de eerste stap van ieder IC advies.

Involve kan vervolgens helpen uw communicatiestructuur te optimaliseren en spelers toe te rusten. Of bijvoorbeeld de lijncommunicatie helpen versterken. Wij scannen link naar ic-scan bij tools) de huidige structuur op de mate waarin het managers en medewerkers ondersteunt in hun communicatierol en op eisen die de missie, strategie en gewenste cultuur aan de communicatiestructuur stellen. Dat leidt tot concrete voorstellen voor verbetering.

Ook nemen we de implementatie van die aanbevelingen voor onze rekening en/of het tijdelijk beheer en doorontwikkeling van die structuur. We ondersteunen de verschillende spelers in interne communicatie in de vervulling van hun rol

Voor het inrichten van uw communicatiestructuur bieden wij u de volgende mogelijkheden aan:

ik begrijp het

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Involve gebruik van cookies