Onderzoek en business-case

Involve kan bij alle meetwensen ondersteunen, zowel in kwantitatief als kwalitatief onderzoek. Op één middel, een gehele communicatiestructuur of de totale impact van interne communicatie. U kunt kiezen uit de volgende smaken:

IC-audit

De IC-audit scant de interne communicatie op de vijf resultaatgebieden: spelers, structuur, thema’s, meten&borgen en de IC functie. Wij kunnen de IC-audit op maat en op onderdelen voor uw organisatie inzetten.

Gespreksaudit

De Gespreksaudit scant de kwaliteit van de gesprekken in de organisatie en kijkt hierbij naar de drie kernelementen voor het verbeteren van gesprekken: het handelen van het individu, patronen tussen mensen én de koers en structuur van de organisatie. We kunnen ook deze audit op maat en op onderdelen voor uw organisatie inzetten.

IC-business case

Wij helpen u graag om de invloed van interne communicatie op de belangrijkste prestatie indicatoren van organisaties vast te stellen. Om zo de business case voor interne communicatie te bepalen. We zoeken naar (harde en zachte) bewijsvoering voor de effectiviteit van de interne communicatie activiteiten en interventies, met engagement en motivatie van medewerkers vaak als een belangrijke aan interne communicatie toebedeelde bijdrage. De workshop accountability is ontwikkeld voor communicatieprofessionals die zelf aan de slag willen met het onderbouwen van hun keuzes en het aantonen van het rendement van interne communicatie.

ik begrijp het

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Involve gebruik van cookies