Over Involve

Involve is als enige bureau in Nederland volledig gespecialiseerd in interne communicatie. Mensen bewegen tot resultaat. Dat is de missie waar we dagelijks met onze specialisten aan werken. Gericht op het waarmaken van de merkbelofte, het verbeteren van samenwerking en het sneller realiseren van veranderingen.

Vanuit ons specialisme - interne communicatie - zetten we ons dagelijks in voor onze klanten. Of het nu gaat om advies of realisatie, op projectbasis of interim. Om het inrichten van een communicatiestructuur, spelers toerusten in hun communicatierol of het begeleiden van veranderingen. Om het levend krijgen van de organisatiestrategie of het bouwen van een business case voor interne communicatie. Of om het inrichten en verder professionaliseren van de communicatie professionals. We doen dat standaard met expertise, betrokkenheid en pragmatisme én vanuit onze brede visie op interne communicatie.

Deze visie ontwikkelen we voortdurend. Door ervaringen uit onze opdrachten verrijkt met inzichten uit (eigen) wetenschappelijk onderzoek. We ontwikkelen onze visie en vakkennis niet alleen, we delen deze ook graag, om zo het vak verder te brengen.

ik begrijp het

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Involve gebruik van cookies