Training en opleiding

We ontwikkelen en geven trainingen en opleidingen, samen met diverse partners. Dat doen we in open inschrijving of als in company variant. Dit zijn de terugkerende trainingen en opleidingen:

Training Subconscious Impact

De hele dag zijn we in interactie met elkaar. Om elkaar te begrijpen en te overtuigen gebruiken we vooral argumenten, meningen en overtuigingen. We spreken daarmee de ratio (het bewuste) van de ander aan. Terwijl onderzoek uitwijst dat we slechts 5% van de dag bewust zijn. De overige 95% reageren we vooral op onze automatische (onbewuste) piloot. Wat zou er gebeuren als je het onbewuste van de ander direct kunt aanspreken? En zo de ander écht kan bereiken? Zodat je samen tot nieuwe inzichten komt. Nieuwe ideeën. Gedragen oplossingen. Zodat je relatie met de ander sterker wordt. Dat kan met Subconscious Impact (SI). Een bewezen aanpak die bestaat uit 35 gesprekstechnieken die je snel kunt leren. Je manier van communiceren is nooit meer hetzelfde. We hebben zowel opleidingen in open inschrijving als maatwerk trainingen in company. Enkele voorbeelden: overtuigend communiceren, omgaan met weerstand, boost je sales etc. Lees hier wat het totale aanbod is en wat het je oplevert?

Professionalisering van de interne communicatie functie

We willen graag voorzien in de groeiende behoefte van IC professionals aan verdieping van dit vakgebied. Dit kan door de in company training om de functie van IC verder te professionaliseren. Deelnemers ontwikkelen een brede visie op interne communicatie in relatie met aangrenzende vakgebieden als organisatiekunde. Na afronding hebt u een diagnose en advies voor het verbeteren van de interne communicatie binnen uw eigen organisatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om deze training in company op te zetten? Neem dan contact met ons op. 

Incompany training: Interne Communicatiekracht versterken

In samenwerking met Reijnders Advies & Ontwikkeling biedt Involve de incompany training Interne Communicatiekracht versterken aan. In deze incompany training leert u de communicatiekracht van spelers in uw organisatie te versterken. Omdat de rol van communicatieadviseur zich nu eenmaal ontwikkelt van middelenmaker naar ondersteuner van al die mensen in een organisatie. Dit doen we door actief aan de slag te gaan met het ontwikkelen van een plan van aanpak en door individuele coaching. 
Meer weten over de incompany training Interne Communicatiekracht versterken?

Interne Communicatie bij Veranderingen

De driedaagse training Interne Communicatie bij Veranderingen gaat in op alle aspecten van interne communicatie in een veranderende organisatie. U krijgt handvatten om uw management effectief te ondersteunen bij veranderingsprocessen. En weet wat u vanuit interne communicatie kunt bijdragen en hoe u coalities met anderen kunt aangaan. De training wordt gegeven in samenwerking met Van der Hilst Communicatie. Meer weten over de training Interne Communicatie bij Veranderingen

ik begrijp het

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Involve gebruik van cookies