Training en opleiding

We ontwikkelen en geven trainingen en opleidingen, samen met diverse partners. Dat doen we in open inschrijving of als in company variant. Dit zijn de terugkerende trainingen en opleidingen:

Master Interne Communicatie

Sinds september 2009 bieden Involve en Van der Hilst Communicatie de enige Master Interne Communicatie van Nederland aan. We voorzien daarmee in de groeiende behoefte van IC professionals aan verdieping van dit vakgebied. De Master is ook als in company variant in te zetten. Deelnemers ontwikkelen een brede visie op interne communicatie in relatie met aangrenzende vakgebieden als organisatiekunde. Na afronding hebt u een diagnose en advies voor het verbeteren van de interne communicatie binnen uw eigen organisatie.
Meer weten over de Master Interne Communicatie?

Incompany training: Interne Communicatiekracht versterken

In samenwerking met Reijnders Advies & Ontwikkeling biedt Involve de incompany training Interne Communicatiekracht versterken aan. In deze incompany training leert u de communicatiekracht van spelers in uw organisatie te versterken. Omdat de rol van communicatieadviseur zich nu eenmaal ontwikkelt van middelenmaker naar ondersteuner van al die mensen in een organisatie. Dit doen we door actief aan de slag te gaan met het ontwikkelen van een plan van aanpak en door individuele coaching. 
Meer weten over de incompany training Interne Communicatiekracht versterken?

Interne Communicatie bij Veranderingen

De driedaagse training Interne Communicatie bij Veranderingen gaat in op alle aspecten van interne communicatie in een veranderende organisatie. U krijgt handvatten om uw management effectief te ondersteunen bij veranderingsprocessen. En weet wat u vanuit interne communicatie kunt bijdragen en hoe u coalities met anderen kunt aangaan. De training wordt gegeven in samenwerking met Van der Hilst Communicatie. Meer weten over de training Interne Communicatie bij Veranderingen

ik begrijp het

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Involve gebruik van cookies