Workshops

Naast meerdaagse trainingen en opleidingen bieden we ook eendaagse of kortere workshops, die afhankelijk van uw wensen en behoeften ‘op maat’ kunnen worden gemaakt. Hieronder treft u een overzicht van ons aanbod. 

Workshop interne communicatie structureren

Aan het einde van de workshop ligt er een concept communicatie-ontwerp dat past bij uw organisatie. Lees hier hoe het werkt.

Workshop verandermanagement

Involve heeft haar jarenlange ervaring met veranderingen, vertaald in een denkmodel en stappenplan voor interne communicatie bij verandering. Onderdeel van dit denkmodel en stappenplan is de workshop verandermanagement.

Workshop projectcommunicatie

Deelnemers leren in de workshop het Stappenplan voor projectcommunicatie van Invole kennen, waarmee zij de communicatie rondom projecten kunnen structureren.

Workshop omgevingsmanagement

Een kritische succesfactor voor projecten is de mate waarin een project er in slaagt de omgeving mee te krijgen en niemand over te slaan of te verwaarlozen. Lees hier hoe je dat doet.

Workshop strategiecommunicatie

Strategische wijzigingen en daarmee gepaard gaande veranderingen lijken elkaar binnen organisaties steeds sneller op te volgen. De workshop geeft inzicht in de manier waarop je je communicatie rondom een strategie kunt inrichten.

Workshop effectief communiceren met je team

Deze zeer interactieve workshop helpt leidinggevenden inzicht te krijgen in hun eigen rol in interne communicatie en geeft hen handvatten hoe deze vervolgens effectief in te vullen.

Workshop Accountability

Deze workshop helpt communicatieprofessionals met het kunnen ‘laten zien’ wat de inspanningen van interne communicatie opleveren.

ik begrijp het

Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Involve gebruik van cookies