Structuur in de overleggen in jouw organisatie? Meetly!

Al jaren zien we bij onze klanten een terugkerend thema: hoe verbeteren we de kwaliteit van het overleg en hoe zijn overleggen op elkaar aangesloten? Wat is output van het ene, en input van het andere overleg? En iedere keer dachten we: hoe mooi zou het zijn als je daar via een online platform inzicht in kon bieden? Waarin je de verbinding tussen overleggen ziet, onderwerpen (bij elkaar) kunt agenderen en verslag kunt leggen?

In de zoektocht naar en ontwikkeling van deze oplossing vonden we Ilumy. Zij begrepen onze vraag en samen ontwikkelden we Meetly – een applicatie voor slim overleggen.

Meetly verbetert overleg, besluitvorming en samenwerking in je organisatie. Bereid samen je agenda voor, werk ieder punt doelgericht af en zie de uitkomsten in samenhang met de rest van de organisatie. Voor, tijdens en na het overleggen zorgt Meetly dat je slimmer te werk gaat.

Graag ontwikkelen we Meetly met jou verder! Geïnteresseerd geraakt? Vrijblijvend met ons verder praten over wat Meetly voor jouw organisatie kan betekenen? Meetly uitproberen in jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op!