Anne-Marie Raijmakers

Anne-Marie heeft meer dan 20 jaar ervaring als programma- en verandermanager binnen de energie-, onderwijs- en mediabranche. Daarnaast heeft zij ruim 6 jaar ervaring als leidinggevende van commerciële en adviesafdelingen binnen de energie- en mediabranche. Vanuit die ervaring is zij bekend met de uitdagingen en valkuilen waar een leidinggevende mee te maken krijgt tijdens een verandering. Ze is gewend aan complexe en politiek gevoelige omgevingen.

Wat drijft Anne-Marie? Haar ambitie is steeds de strategische visie van een bedrijf daadwerkelijk te implementeren op de werkvloer. Anne-Marie realiseert dat door te werken op het snijvlak van programmamanagement, verandermanagement en leiderschap. Elke organisatie kan op een afgestemde aanpak rekenen waarin deze drie thema’s verbonden worden. Daarvoor is het essentieel om te weten wat mensen in een organisatie nodig hebben om in beweging te komen en gezamenlijk resultaat te halen. Met haar enthousiasme en positieve houding in het leven heeft ze een hoge gunfactor en weet ze mensen en belangen bij elkaar te brengen. Door overzicht en structuur te brengen, wordt haar realisatiekracht versterkt en worden organisatiedoelen met de mensen in de organisaties gerealiseerd.

Anne-Marie’s visitekaartje: Een sterrenhemel

Mensen zijn voor mij de de onmisbare schakel bij elke verandering. Ik motiveer mensen en maak hen enthousiast, biedt ze ondersteuning in hun werk. Dat doe ik niet vanuit hiërarchie, maar juist vanuit een persoonlijke meerwaarde die ik te bieden heb. Ik geniet ervan om anderen te laten schitteren: in ieder mens schuilt een ster.

"Helderheid, vertrouwen, ruimte en eigen verantwoordelijkheid laten mensen als sterren stralen"