Anneke Veenendaal

Al ruim 25 jaar vindt Anneke verrassende inspirerende wegen om organisaties te helpen veranderen en ambities waarmaken. Van succesrecepten waar medewerkers hun tanden in willen zetten tot leiderschapsexpedities waar leiders worden uitgedaagd het avontuur op te zoeken.

Anneke versterkt de veranderkracht van organisaties door communicatie en creatief leiderschap te verbinden. Ze vindt het fantastisch om leiders te helpen een creatief klimaat te creëren waarin zij flexibel bewegen en met hun teams buitengewone nieuwe mogelijkheden scheppen. En ze is gedreven om met diverse teams samen communicatie te maken die zo oprecht en eigen is dat iedereen erin wil delen.

Anneke’s visitekaartje: de stepping stones in een rivier

“Stepping stones in een rivier staan voor mij symbool voor samen meer bereiken. Als iedereen zijn steentje bijdraagt, creëer je samen een veilige oversteek naar de bijzonderste plekken. En je kunt de rivier die al decennialang dezelfde weg volgt en volledig is ingesleten in de omgeving, ermee van richting veranderen. We kunnen zoveel leren van de natuur als het gaat om wendbaarheid en aanpassingsvermogen. Ik help je graag anders kijken en meer zien.”

"Als je de openheid en creativiteit van je mensen weet aan te zetten, ontwikkelen ze, en daarmee je organisatie, buitengewone oplossingen voor elke uitdaging."