Anouk Groeneweg – van der Heijden

Anouk is een enthousiaste en betrokken adviseur met werkervaring in verschillende branches op het gebied van change en communicatie. Ze benadert vraagstukken positief en gaat uit van kansen. Door goed te luisteren weet zij de essentie van het vraagstuk in kaart te brengen. Hierbij vindt Anouk de synergie tussen mensen en processen in organisaties interessant.

Anouk ’s visitekaartje: een zonnebloem

“Een zonnebloem is een krachtige bloem, die hoog boven het maaiveld uitsteekt en altijd richting de zon staat. Als change en communicatieadviseur is het belangrijk om je objectieve ‘helikopter view’ te gebruiken en te kijken naar het grote geheel. Daarnaast staat de stevige steel voor het DNA van een organisatie, de kernwaarden van waaruit je moet vertrekken. Het kijken naar de zon staat voor het kijken naar kansen en mogelijkheden, positief naar de toekomst kijken. Als adviseur probeer ik in een opdracht de gehele situatie in kaart te brengen en vertrek ik vanuit het DNA van een organisatie. Daarnaast kijk ik altijd naar de toekomst en zie ik kansen in plaats van problemen.”

"Als adviseur probeer ik in een opdracht de gehele situatie in kaart te brengen en vertrek ik vanuit het DNA van een organisatie."