Iris van de Kerkhof

Iris is een toegewijde adviseur met ervaring in change. Ze heeft een sensitieve en vrolijke persoonlijkheid, met een grote passie voor psychologie. In 2017 begon ze aan haar tweede studie Psychologie (BSc) in deeltijd. Dit helpt haar bij het begrijpen en uitleggen van gedrag in organisaties, maar ook bij het bedenken van oplossingen die écht werken. Haar visie is simpel: “We zijn allemaal mensen. Sta open voor het gedrag van een ander, maar wees ook bereid jouw eigen gedrag te begrijpen en aan te passen. Dat is waar interne communicatie om draait.”

Iris’ visitekaartje: koffie(corner)

Bij interne communicatie denk ik aan koffie. Sommige medewerkers kunnen niet zonder hun dagelijkse “bakkie pleur”. Interne communicatie is in mijn beleving net zo onmisbaar. Het geeft energie en brengt mensen samen, ook al is er fysieke afstand. Net zoals bij de koffiecorner: onder het genot van een kop koffie komt de interactie daar vanzelf op gang. Dát is wat ik met behulp van interne communicatie wil creëren. Niet zo’n fan van koffie? Let’s make it your cup of tea!

"Sta open voor het gedrag van een ander, maar wees ook bereid jouw eigen gedrag te begrijpen en aan te passen. Dat is waar interne communicatie om draait."