Iwan Gerbrands

Iwan is een betrokken adviseur interne communicatie en change. Wat Iwan enthousiast maakt voor het werken in organisaties is de balans tussen aandacht voor het resultaat en de mensen. Als deze balans klopt is het makkelijk om gezamenlijk en vanuit verbinding te organiseren en ambitieuze resultaten neer te zetten. Hierbij is het belangrijk om helder te hebben waar je als gehele organisatie naar toe wilt, maar ook hoe het er echt aan toe gaat op dit moment. Als adviseur kijkt Iwan in welke van deze gebieden extra aandacht nodig is om de gewenste resultaten te kunnen realiseren en waar de bijbehorende leer- en ontwikkelkansen liggen.

Wat andere ervaren in de samenwerking met Iwan is het gemakkelijk creëren van overzicht en komen tot de essentie van complexe informatie, het werken vanuit rust en sociale betrokkenheid en het oog hebben voor potentie en nieuwe mogelijkheden om te verkennen.

Iwan’s visitekaartje: De rivier

De rivier is een geïntegreerd geheel, voortdurend in beweging, een stroom van elkaar wederzijds beïnvloedende gebeurtenissen. Voor mij is dit een mooi symbool voor hoe we ook steeds meer in organisaties gaan werken: vanuit verbinding, vanuit het besef dat verandering constant is en vanuit zelfstandigheid dezelfde kant op bewegen.

"Hoe meer medewerkers worden betrokken, hoe actiever ze zullen bijdragen vanuit hun eigen motivatie en initiatief. Dit maakt de organisatie succesvol en het werken plezierig"