Leandra van Vessem

Leandra is een marketingcommunicatieadviseur en heeft altijd een voorliefde voor interne communicatie gehad. Ze is creatief en bevlogen, maar ze vliegt een communicatievraagstuk niet onbezonnen aan. Haar benadering is altijd vanuit de ‘waarom-vraag’. Een van Leandra haar kwaliteiten is haar aanpassingsvermogen. Hierdoor kan zij gemakkelijk schakelen tussen alle facetten die haar functie behelst.

Leandra’s visitekaartje: De waterpoel

De communicatieafdeling of -professional zie ik voor me als de waterpoel van een organisatie. Een waterpoel is de plek waar alle dieren uit de weide omtrek samenkomen. De poel is voor hen de verbindende factor, net zoals communicatie voor verbinding in een organisatie kan zorgen. En dat verbinden en samenbrengen vind ik eigenlijk het mooiste aan communicatie of dat nu binnen een organisatie is of daarbuiten.

"De beste vriend van een communicatieprofessional is de koffieautomaat. Niet alleen vanwege de cafeïne, maar vanwege de waardevolle gesprekken die daar gevoerd worden. Deze geven je de input voor impactvolle verhalen voor de organisatie."