Lysanne Beekhof

Lysanne is een verbindende adviseur met ervaring op het gebied van interne communicatie, verandertrajecten en het verbeteren van interacties tussen mensen in organisaties. Met een onderzoekende houding brengt ze de behoeften van partijen samen in een pragmatische aanpak, waarbij ze het kruispunt op zoekt waarop de doelen van de organisatie en de drijfveren van individuen samenkomen.

Visitekaartje: een verrekijker

“Reizen is mijn passie: met een open vizier de wereld ontdekken. Dit is ook als adviseur mijn vertrekpunt want geen organisatie is hetzelfde. Met een grenzeloze nieuwsgierigheid naar nieuwe inzichten en het vermogen om in de ander zijn schoenen te gaan staan, trek ik de wereld in en geef ik ook mijn werk vorm. Zodat ik als interne communicatieadviseur kan bijdragen aan meer begrip, een andere manier van kijken en een nieuwe manier van doen. Drie krachtige middelen om samen tot resultaat te komen.”

"Met interactie en communicatie bijdragen aan meer begrip, een andere manier van kijken en een nieuwe manier van doen. Zodat organisaties en mensen hun doelen behalen."