Michiel van Delden

Michiel begon na zijn studie Communicatiewetenschap een onderzoeksbureau, waar hij zich specialiseerde in het toen nog nieuwe terrein van de interne communicatie. Hij verruilde het bureau eind jaren ’90 voor  organisatieadviesbureau Twynstra Gudde. Hier bouwde hij zijn expertise uit richting leiderschap en change management. In 2003 trad Michiel in dienst bij ABN AMRO. Hij bouwde er verder aan zijn internationale ervaring en zijn vaardigheden als bestuuradviseur. Hij was betrokken bij talloze grote transformaties, reorganisaties en outsourcingstrajecten. Maar ook bij integraties zoals die van de Italiaanse Banca Antonveneta.

In 2009 richtte hij C-Suite Leadership Communication op, een consultancy specifiek gericht op het adviseren van de top van organisaties in verandering. In bijna 10 jaar tijd bouwde hij een mooie praktijk en een schat aan ervaring op in alle sectoren van de economie. Die ervaring bracht hij in 2018 mee naar Involve.

Michiel’s visitekaartje: POW!

“Deze pop-art afbeelding van een flinke klap staat voor mijn drijfveer als professional: impact maken. Ik werk graag voor ambitieuze opdrachtgevers die echt iets teweeg willen brengen in hun organisatie. Omdat ze nieuwe kansen zien. En geloven dat verandering daarvoor noodzakelijk is. Als je die gedrevenheid van de opdrachtgever combineert met onze expertise, dan kun je elke organisatie in beweging krijgen.”

"Mensen raken niet geïnspireerd door mooie plannen. Wel door leiders die ergens in geloven."