Impactvolle aanpak voor veranderingen

Communiceren bij veranderingen. Hoe vaak is de vraag aan jou niet dit ”er even bij te doen”? Maar hoe verander je effectief? Hoe kun je sturen op alle belangen op één lijn krijgen, zodat je organisatie samen vooruitgaat? Hoe kom je in verbinding met de sleutelfiguren die nodig zijn om de verandering tot stand te brengen? Met deze driedaagse training helpen we je een goede aanpak te vinden.

Veranderingen in jouw organisatie staan centraal in deze training. Op basis van een aanpak voor veranderen die we vanuit de literatuur en praktijk hebben ontwikkeld kijken we naar welke stappen je kunt zetten om jouw verandering aan te pakken. De rol van leiderschap, het belang van een heldere richting voor de verandering en interactie door de hele organisatie heen komen aan bod. En hoe jij belangrijke sleutelfiguren in jouw organisatie hun rol in de verandering kunt helpen oppakken. Door de training heen krijg je handvatten aangereikt die je meteen kunt toepassen.

Anders dan anders

Waarom gaat deze training impact hebben en het verschil maken? Deze training is anders dan alle andere. We gebruiken onze jarenlange ervaring met het adviseren en begeleiden van veranderingen in allerlei soorten organisaties en op allerlei niveaus – van directie tot werkvloer. Deze ervaring hebben we vertaald naar een training met inhoud, handvatten en heel veel concrete voorbeelden uit de praktijk.

Opleidingsvorm

In deze training staat interactief leren centraal. Wat betekent dat? Dat we samen werken aan het adviseren bij een verandering. Geen urenlange presentaties maar een mooie combinatie van theorie, veel praktijkvoorbeelden en direct aan de slag met jouw eigen case. Je bereidt tussen de trainingsdagen zaken voor en na afronding van de training heb jij jouw case volledig uitgewerkt: uitgangspunten, jouw visie op verandering én een aanpak voor de verandering waarvoor jouw organisatie staat. We hebben ervaren dat interactief leren het beste werkt in kleine groepen, vandaar dat we streven naar trainingsgroepen van rond de 10 personen.

Na deze training

  • Heb je een heldere visie op veranderen;
  • Weet jij welke rol je kunt pakken in het veranderproces;
  • Heb je een doorleefde aanpak en weet je waar jij impact kan maken.

Voor wie

Deze training is voor verandermanagers, programma managers, communicatie- en HR- professionals of managers die zich graag verder willen ontwikkelen in hun rol, ervaringen willen uitwisselen met vertegenwoordigers van andere organisaties en nieuwe kennis willen opdoen.

Data

Deze driedaagse training is op:

  • 8 december 2021
  • 12 januari 2022
  • 2 februari 2022

Investering

De kosten voor deze training zijn €2.250,- exclusief BTW.

Direct inschrijven & meer informatie

Direct inschrijven kan door ons contactformulier in te vullen met vermelding van de naam van deze training of door contact op te nemen met Maud van de Ven. Je kunt bij Maud ook terecht voor meer informatie om zeker te weten dat deze training bij jou past.

Hier vind je het volledige aanbod van de Change en Communicatie Academie.